Elektriska Handdukstorkar

Vi har ett stort utbud av elektriska handdukstorkar och ett ständigt växande sortiment. Alla våra handdukstorkar går att få med elanslutning. Handdukstorken är då vanligtvis vätskefylld och har en patron monterad.

S och ST-modellerna har en inbyggd strömbrytare med on/off funktion. ST-modellen har dessutom en inbyggd förinställd termostat.

RS-modellen har inbyggd dimmer. Med hjälp av vredet i det nedre väggfästet har man möjlighet att steglöst ställa in effekten från min till max och därigenom själv bestämma värmen på torken, samt slå på och av.

BC–modellen regleras enkelt med ett knapptryck för att ställa temperaturen i fem olika intervaller, med start från 20% upp till 100% av effekten på handdukstorken. När handdukstorken belastas med blöta handdukar, kan man hålla in + knappen i 5 sekunder så att timern sätts igång och handdukstorken går upp på en högre effekt under en tid, för att sedan återgå till grundinställning eller stängas av helt. Timern kan regleras i 2-timmars intervaller med start från 2 timmar och upp till 10 timmar. Effekten under timer-tiden kan även den regleras från 20% upp till 100% av effekten på handdukstorken. BC-modellen slås enkelt av och på med den inbyggda strömbrytaren.

Har du svårt att få grepp på vilka handdukstorkar som passar i ditt badrum?

Vilka handdukstorkar har ”den höjden” eller ”den bredden”?
Det kan ibland vara svårt att navigera mellan alla olika serier och modeller innan man tillslut hittar rätt.
Med denna guide får du en lite enklare överblick! Med den vanliga versionen visas elektriska handdukstorkar där du endast anger bredd & höjd.
Vill du istället förfina din sökning med ex kombinerade handdukstorkar och olika effekter kan du istället använda den avancerade sökfunktionen!

Torkväljaren EL

Välj bredd och höjd. Endast elektriska handdukstorkar.

Torkväljaren Avancerad

Filtrera alla handdukstorkar efter kategori, effekt på elpatron, bredd och höjd.

Handdukstorkar 5 års garanti

5-års garanti!

Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherms elhanddukstork inom 5 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad och monterad efter föreskriven anvisning.
Garantin gäller inte efter för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.