Handdukstorkar cmb40

TASERUD (CM / CMB)

EL

GATE (LS)

EL KOMBI
Handdukstork BC

STYRNINGAR
(S, ST, RS, BC, DO, UP)

STYRNINGAR

Handdukstorkar funktion

Handdukstorkens funktion är att främst öka badrumskomforten, men kan även användas på andra ställen, som t.ex. i husvagnar och tvättstugor.
Genom att sprida en behaglig värme och göra dina handdukar varma & torra kan även du få en lyxig spakänsla i just ditt hem!

Vi kan med stolthet berätta att Somatherm var först i Sverige med handdukstorkar och vårt sortiment är ständigt växande.
En säker och långvarig relation med våra tillverkare gör att vi kan erbjuda hög kvalitet och snabba leveranser.

Med över 40-års erfarenhet kan vi säkerställa att du är i trygga händer, med vetskapen av att du blir nöjd med vår handdukstork.

Har du svårt att få grepp på vilka handdukstorkar som passar i ditt badrum?

Vilka modeller har ”den höjden” eller ”den bredden”?
Det kan ibland vara svårt att navigera mellan alla olika serier och modeller innan man tillslut hittar rätt.
Med denna guide får du en lite enklare överblick! Med den vanliga versionen visas våra elektriska modeller där du endast anger bredd & höjd.
Vill du istället förfina din sökning med ex kombinerade modeller och olika effekter kan du istället använda den avancerade sökfunktionen!

5-års garanti!

Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherms elhanddukstork inom 5 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad och monterad efter föreskriven anvisning.
Garantin gäller inte efter för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.